domenica 12 ottobre 2008

La Cretina Comèdia informa

El cretí comediant Angresola queda condemnat a escriure les cròniques dels sopars dels pròxims sis mesos. A més, queda destituit del seu càrrec de capitano, responsabilitat que passarà a exercir l'ex picciotto Nota. No hi ha recurs possible i la més mínima reincidència obligarà a la Cupola a prendre decissions més severes. Ens trobem davant la necessitat d'un colp d'efecte en la Cretina Comèdia. Cal actuar per a restablir i refermar la normalitat interna de la famiglia. La generositat ha sigut ampla, però la situació ha arribat a un punt límit. La crònica dels sopars és un dels pilars fonamentals de la CC. La crònica, cretins comediants, ens dota de personalitat, singularitat i imatge. De respecte.

Signen esta sanció els cretins comediants don Vincenzo Vucciria (capo), don Larry Forlati (consigliere) i don Diafebus de Constantinoble (capitano primer).



No vore este video si vosté, amable lector, no ha patit i gaudit abans de les dos primeres temporades de The Sopranos.

3 commenti:

angresola ha detto...

Amb el degut respecte, impugne la sanció.
És un cas més que evident d´injustícia poètica. Al senyor Nota no se li ha fet un conte arrere com el meu, quan el retard era major. A més, la sanció es clarament desproporcionada.
Atenuant invocat: estic festejant, senyors, i això, en les primeres fases -com bé deurien saber- té una vessant francament esgotadora.
Vostés diràn.

morena ha detto...

El sr Nota alegó incapacidad temporal transitoria.

Vicè ha detto...

La Cupola es retira a meditar

 

La Cretina Comèdia © 2010

Blogger Templates by Splashy Templates