lunedì 13 ottobre 2008

La Cretina Comèdia informa

Els arguments d'Angresola són raonables pero ni la seua insolència ni l'indolència mostrada pel propi Nota davant de la nostra angoixa per la situació han de quedar indemnes. A pesar de tot, la proyecció del Nota i el seu ferm compromís en mantindre els principis de la CC durant la seua absència han de ser motius d'indulgència.

Aixina queden les coses:

Angresola serà desposeït del seu càrrec i passarà a ser picciotto i si cal, chòfer de Don Vincenzo. Haurà d'arreglar-se-les en Àgueda per a fer la crònica de l'8ª cretina (la de Sant Jaume) en el determini del divendres 17 a les 23,59h. I tindrà la missió de fer complir el compromís d'Invisible d'escriure la 9ª (del Belga i el Negrito) i de Libèlula de preparar l'ilustració, tot açò en el mateix determini. Posar al dia les cròniques és fonamental i un eixercici disciplinari imprescindible.

El Nota, en l'atenuant, dalt expressat pero en l'agravant de ser qui sembrà el niu de l'indisciplina, tindrà congelat el seu ascens durant les pròximes semanes. Ell personalment tindrà la missió de transmetre a Angresola les instruccions de dalt i fer-les complir pels seus propis mijos i fent us de la coerció segons el seu propi criteri.

Depenent del comportament d'abdós, el 25 de novembre prendrem les decisions pertinents respecte al càrrec de Capitano, 9 mesos just, 3/4 d'any, després de la santa festivitat de l'Annunciatta.

Abdós ademés hauran de complir una última exigència: anar el 25 d'Octubre a encendre un ciri per Big Pussy en l'Iglésia de la Mare de Deu de l'Anunciació d'Aldaya. Crec que només l'escena q ilustra el penúltim post de la CC i que tots tenim sempre en ment, els ha lliurat d'un destí fatal. I de ben parits és ser agraïts.

Òbviament hauran de fer-se una foto més que siga de mòvil en el moment d'encendre el ciri. I eixa serà l'ilustració que acompanyarà l'explicació de tot este procés en el blog de la CC. Per a escarni públic i eixemple per a futurs diletants. ¡En el pà de la famiglia no es juga!

Signen: Don Vincenzo Vucciria, don Larry Forlati i don Diafebus de Constantinoble.

9 commenti:

angresola ha detto...

Resumint:
Nota tarda quatre mesos en penjar la crònica. Premi: ascens a Capitano i ciri a la Maré de Deu d´Aldaia.
Angresola tarda dos mesos en penjar la crònica. Premi: degradació a Piccioto, xòfer de Don Vicè, tasques d´humiliació exemplars i variadetes i ciri a la Mare de Déu d´Aldaia.
Ah, oblidar les lliçons de la història té funestes consecuències... Podrien rellegir a Tàcit: el fruit de l´injustícia sempre ha estat la rebel.lió...

Comtessa d´Angeville ha detto...

Ie tardeu lo que vos done la gana però a Aldaia hi ha que anar.

Angresola com hi ha que fer-ho? La fem a mitjes?

morena ha detto...

Yo también quiero estar presente, si no hay voluntarios les hago un reportaje!

angresola ha detto...

Comtessa, ¿a què es refereix exactament?

Comtessa d´Angeville ha detto...

A la crònica de la Cretina del Sant Jaume, no me busque segones intencions que a mitjes es poden fer moltes coses a més de cròniquesª

Forlati ha detto...

Angresola, eixe comentari li ha fet pujar punts el mateix dia que començava la penitència. Jajajajajajajjaja

morena ha detto...

Informo sobre la imposibilidad de poder asistir a dicha convocatoria, una pena, ruego crónica detallada de los asuntos tratados y ruego a la cúpula estudie la adjudicación de los nuevos cargos femeninos.

Esperando contestación

Que cenen mal, muy mal!!

Sector femenino asistente, insistid

Desficium Tremens ha detto...

Confrares de la CreTina Comèdia; lamente profundament no poder desplaçar-me al Cap i Casal per fer els honors a tan generosa i tentadora convocatòria.
Si el Consell considerara convenient celebrar un concili -valga la redundància- en Barcelona, un servidor podria ocupar-se de l'infrastructura, els reservats, la música, les coristes i els ballarins. Vostés diran.

Comtessa d´Angeville ha detto...

JR ací no deuria haver penjada ja una crònica???

 

La Cretina Comèdia © 2010

Blogger Templates by Splashy Templates